Blog

Handige producten voor op de bedrijfsvloer

Posted at 5 juli 2017 | By : | Categories : Blog | 0 Comment

De bedrijfsvloer krijgt het over het algemeen zwaar te verduren! Dagelijks lopen er tientallen werknemers heen en weer, worden er machines versleept, enzovoorts. Reden genoeg om de vloer van voldoende bescherming te voorzien! Een van de manieren om de vloer op de werkplaats te beschermen is door gebruik te maken van een speciale coating. Deze coating dient als een extra beschermlaag, die het materiaal van de vloer zelf ontlast. Mocht de coating na verloop van tijd minder worden, dan kun je deze laten vervangen voor een nieuwe coating. Het verschilt per werkplaats en per type coating hoe snel het verslechteren hiervan zal verlopen.

Houd de vloer netjes en schoon

Een van de manieren om beschadigingen aan de vloer tegen te gaan is het gebruik van kwalitatief goede materialen. Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapswagen met stevige wielen, om het krassen van de wielen op de vloeren tegen te gaan. Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor een steekwagen of een kruiwagen die je over de vloer van de werkplaats verplaatst. Een webwinkel die kwalitatief goed gereedschap verkoopt is Bouwmarkttotaal. Binnen deze webwinkel worden tal van verschillende soorten gereedschap aangeboden. Niet alleen voor de werkplaats van je werkgever, maar ook voor thuis.

Onderhoud aan de vloer uitvoeren

Naast de mogelijkheid om de vloer op de werkplaats van een speciale coating te voorzien, kun je deze zelf ook regelmatig onderhouden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de vloer aan het eind van iedere dag geveegd wordt. Zo blijven er geen hout- of ijzersplinters op de vloer liggen, die voor kleine krasjes in de coating van de bedrijfsvloer kunnen veroorzaken. Datzelfde geldt voor kleine steentjes op de vloer van een winkel, die door bezoekers kunnen zijn meegenomen overdag. Niet alleen ontlast je op deze manier de bedrijfsvloer, ook ziet het geheel er een stuk aantrekkelijker uit op deze manier.