Industrievloer

De vloeren die in een industriële omgeving gebruikt worden, moeten uiteraard aan andere eisen voldoen dan pakweg een vloer in uw kantoor of bij u thuis. Onze industrievloer, opgebouwd uit polyurethaancement, voldoet aan alle nodige eisen die u maar kunt bedenken! U kunt hieronder verder lezen wat de kenmerken van een polyurethaancement vloer, oftewel de industrievloer, zijn en wat de veelkomende toepassingen hiervan zijn.

Wat is er fijner dan een vloer die vandaag wordt aangebracht en morgen weer in gebruik te nemen is. Dit is mogelijk met de zeer snelle industrievloeren die ook wel bekend staan als polyurethaancement vloeren. Zeer snelle uithardingstijden betekenen een winst voor u en uw organisatie; minimale uithardingstijden zorgen voor een minimale stilstand van de productie! Doordat de industrievloer vochttolerant is, is deze aan te brengen op beton van slechts zeven dagen oud. Er bestaat ook de mogelijkheid om een antislip laag op de vloer aan te brengen.

Naast dat de industrievloer snel gelegd, en gebruikt, kan worden voldoet deze ook aan allerlei andere eisen die nodig zijn in een industriële omgeving. De industriële vloer heeft een hoge vloeistofdichtheid, vloeistoffen zullen de industrievloer niet doordringen. De polyurethaancement is ook zwaar belastbaar. U kunt hier zonder problemen zware machines of apparaten op plaatsen. De industrievloer is bestand tussen temperaturen van -40 ºC tot +120 ºC, er kunnen verschillende processen op uitgevoerd worden. De industrievloer is resistent tegen de meeste chemicaliën, er kunnen de meeste chemische processen op uitgevoerd worden. Tot slot is deze vloer zeer eenvoudig te reinigen.

Voordelen van de snelle industrievloer

De voordelen van een zeer snelle polyurethaancement vloer op een rij:

  • Zeer snel uitgehard
  • Weinig stilstand van de machines/productie
  • Vloeistofdichtheid
  • Zwaar belastbaar
  • Vocht tolerant; aan te brengen op beton van slechts 7 dagen oud
  • Bestand tegen extreme temperaturen van -40 ºC tot +120 ºC
  • Resistent tegen de meeste chemicaliën
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Antislip mogelijk

Na het uitvoeren van de inspectie en diverse metingen kan dit type gietvloer in vrijwel iedere ruimte aangebracht worden.

Deze systemen zijn uitermate geschikt in fabrieken, bakkerijen en eigenlijk overal waar zwaar belastbare en vloeistofdichte systemen gewenst zijn.

We hebben inmiddels tientallen industrievloeren gelegd, waaronder bij de Huijbregts groep. Een redactioneel artikel hierover kunt u hier terugvinden.

Contact over industrievloeren?

Heeft u nog vragen? Neem voor extra informatie over industrievloeren contact op via:

0492-534596

info@kornuyt.nl

Werkterrein

C. Kornuyt BV heeft inmiddels in Helmond, Eindhoven, Limburg, Brabant en omgeving een aardige staat van dienst opgebouwd in zeer uiteenlopende marktsegmenten. Met als belangrijkste werkgebied Brabant, regio Eindhoven. Hierbij kunt u denken aan: openbare gebouwen, voedingsmiddelenindustrie, MKB, industrie, ziekenhuizen, onderwijsinstituten, galerijen, kantoren, productiehallen, magazijnen en utiliteitsbouw in zowel de zakelijke als de particuliere sector.

Industrievloer