Kunststofvloer

Kunststofvloeren zijn een onmisbaar onderdeel in elk pand. Echter is niet elke industrie- of bedrijfsvloer in optimale conditie. Dit heeft gevolgen voor het productieproces. Een verouderde of beschadigde vloer kan het productieproces remmen. Daarnaast geeft het pand een visitekaartje af bij bezoekers. Dan wilt u toch ook dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet?!

Kornuyt is specialist in het aanleggen van diverse kunststofvloeren. Voordat de vloer kan worden aangelegd, moeten er een aantal zaken in kaart worden gebracht; machinebelasting, chemische belasting, hygiëne, vloeistofdichtheid en antislip voorwaarden. Allemaal disciplines waar rekening mee gehouden moet worden voordat er een vloer kan worden aangelegd. Uiteraard is er, in overleg, ruimte om uw persoonlijke wensen door te voeren in het uiterlijk van de vloer.

Kornuyt beschikt over de volgende twee categorieën kunststofvloeren:

 • Industrievloeren
 • Bedrijfsvloeren

In deze twee categorieën zijn de volgende type kunststofvloeren te noemen:

 • Antislipvloeren
 • Coatingvloeren
 • Grindvloeren
 • PMMA vloeren
 • Troffelvloeren
 • Ucrete vloeren

  Industrievloeren:

De kunststof vloeren die in een industrieel bedrijf aangelegd worden, moeten aan andere eisen voldoen dan vloeren die worden aangelegd in een kantoor of woonhuis. De industrievloer van C. Kornuyt BV. voldoet aan alle gestelde eisen waaraan dat type vloer moet voldoen. De vloeren zijn opgebouwd uit polyurethaancement. Optioneel kan de vloer worden aangelegd met een antislip laag.

Wat is er fijner dan een vloer die vandaag wordt aangelegd en morgen alweer in gebruik genomen kan worden? De industrievloer biedt u die mogelijkheid. De vloer heeft een zeer snelle uithardingstijd wat een winst is voor u en uw organisatie. Het betekent namelijk dat de productie van uw bedrijf maar voor een minimale tijd stil staat. Heeft u een nieuw pand met een nieuwe betonnen ondervloer? De industrievloer kan worden aangelegd op beton vanaf 7 dagen oud in tegenstelling tot de 28 dagen bij overige kunststof vloeren.

Naast dat de vloer snel gelegd en gebruikt kan worden, voldoet de vloer ook aan alle eisen die nodig zijn in een industriële omgeving. De industrievloer is vloeistofdicht, zwaar belastbaar door machines en apparaten, bestand tegen temperaturen van -40°C tot +130°C en bestand tegen chemicaliën. Tot slot is de industrievloer eenvoudig te reinigen.

Na het uitvoeren van een inspectie en diverse metingen, kan dit type kunststofvloer in vrijwel elke ruimte worden aangebracht.

Kenmerken van een industrievloer:

 • Zeer korte droogtijd
 • Zwaar belastbaar
 • Vloeistofdicht
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Kan worden blootgesteld aan temperaturen van -40°C tot +130°C
 • Naadloos
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Kan op vochtig of nieuw beton worden aangebracht
 1. Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren vormen een belangrijk onderdeel binnen de kunststof vloeren. Dit type vloer wordt voornamelijk aangelegd in de bedrijvensector. In deze sector heeft C. Kornuyt BV. al sinds lange tijd een goede naam hoog te houden. Mede door het afleveren van vakwerk en een goede service, heeft C. Kornuyt BV. al veel mooie referenties op haar naam staan.

Alle wensen van de klant worden uitvoerig besproken om zo tot het gewenste resultaat te komen. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. De medewerkers van C. Kornuyt BV. hebben hiervoor de juiste kennis en materialen tot de beschikking.

Onderhoud voor bedrijfsvloeren

Na het aanleggen van een bedrijfsvloer, kan er een uitgebreid onderhoudsadvies worden aangereikt. Hierin staat beschreven hoe de bedrijfsvloer het beste kan worden onderhouden. Vertoont uw bestaande ondervloer mankementen? C. Kornuyt BV. beschikt over de kennis en materialen voor het uitvoeren van plaatselijke vloerreparaties.

Kenmerken van een bedrijfsvloer:

 • Zwaar belastbaar
 • Vloeistofdicht
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Hygiënisch
 • Geleidt ongewenste statische elektriciteit
 • Leverbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties
 • Geschikt voor onder andere; productiehallen, magazijnen, werkplaatsen, kantoren, parkeergarages en de levensmiddelenindustrie

Vloerrenovatie

Heeft u een bestaande industrie- of bedrijfsvloer die verouderd of beschadigd is? Vloerrenovatie is dan de oplossing voor u. C. Kornuyt BV. kan ervoor zorgen dat uw vloer weer in optimale conditie wordt gebracht. Dit doel wordt bereikt door een plaatselijke renovatie uit te voeren. Lees hier meer over vloerrenovatie.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Kornuyt BV. is al meer dan 35 jaar actief in de branche en beschikt daardoor over gespecialiseerde kennis en vakmanschap. Door de samenwerking met verschillende leveranciers kunnen kwalitatief hoogwaardige materialen worden ingezet tijdens het productieproces.

Grenzen verleggen

Creatief en innovaties. Om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen, moeten deze twee kernwaarden aanwezig zijn binnen een bedrijf. Dagelijks worden grenzen verlegd en vandaag de dag lijkt alles mogelijk op het gebied van kunststof vloeren.

Er zijn snelsystemen ontwikkeld om vloeren binnen één dag weer gebruiksklaar te maken. Het aanleggen van een kunststof vloer op kritische ondergronden, zoals tegelvloeren, coatings, staal en kunststof, kan allemaal gerealiseerd worden.

Eenvoudig een prijsindicatie opvragen?

Konuyt BV. heeft een prijsindicatietool ontwikkeld waardoor u binnen één minuut de prijsindicatie in uw mailbox ontvangt. Doormiddel van de tool kunt u aangeven van welke vloer met bijbehorende specificaties u een prijs wilt ontvangen. Op deze manier hoeft u niet gemiddeld vijf werkdagen te wachten op een offerte, maar heeft u direct inzicht in de geschatte kosten van uw vloer.

Kunststofvloeren op maat

Kornuyt BV. snapt dat het vinden van de juiste kunststof vloer geen eenvoudige opgave is. Om te helpen bij het maken van een goede keuze, staat C. Kornuyt BV. tot uw beschikking met gespecialiseerd advies op maat. Wilt u ervaren welke vloeren wij te bieden hebben? U bent altijd welkom in de showroom (op afspraak), waar u monsters van de vloeren kunt bekijken. Uw ervaring delen met betrokkenen? Dan ontvangt u aansluitend een sample-stuk van uw favoriete vloer.

Contact

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een industrie- of bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact op via (0492) 53 45 96 of info@kornuyt.nl

Kunststofvloer