Antislipvloer

Antislipvloer: bij een nieuwe of bestaande bedrijfsvloer, gietvloer of kunststofvloer is de juiste slipweerstand van groot belang. Vaak worden deze vloeren als te glad ervaren. Het aanbrengen van een antislip laag of coating kan zorgen voor het gewenste effect.

Bij het aanbrengen van een antislip laag of coating is het belangrijk om rekening te houden met verschillende omstandigheden. Ligt de vloer in een natte of droge omgeving, wat is de functie van de vloer en met welk doel ligt de vloer er? Allemaal belangrijke zaken die meegenomen moeten worden tijdens het proces.

Door het aanbrengen van de juiste antislip gradatie kunnen gevaarlijke situaties voorkomen worden. Een vloer met antislip laag is goed en eenvoudig te reinigen. Het is een zeer duurzaam product. Na vele jaren van gebruik kan er gemakkelijk een nieuwe topcoating worden aangebracht waardoor het de bijzondere eigenschappen van de antislipvloer behoudt. De antislipvloer kan zowel binnen als buiten worden aangebracht.

Voorbehandeling

De juiste voorbehandeling van de bestaande ondergrond is een belangrijke stap die uitgevoerd moet worden. Het slijpen of schuren van de ondergrond gebeurt in alle gevallen. In sommige gevallen behoort ontvetten ook tot de voorbehandeling. De antislipvloer bestaat uit lagen die, wanneer nodig, in een korte tijd kunnen worden aangebracht.

Huidige vloer

Heeft u een huidige vloer die scheuren vertoont en wilt u dit oplossen voordat u een antislip laag aan laat brengen? C. Kornuyt BV. kan een vloerweefsel aanbrengen dat ervoor zorgt dat de scheuren dichten en ook voorkomt dat de vloer in een later stadium zal scheuren op die plaatsen.

Twijfelt u aan de juiste slipweerstand van uw huidige vloer? C. Kornuyt BV. biedt u de mogelijkheid om deze te meten volgens de NTA 7909, het protocol voor beproeving en eisen.

Kenmerken van een antislipvloer:

  • Veilig
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • In meerdere gradaties leverbaar
  • Leverbaar in elke gewenste kleur

Advies op maat

Kornuyt BV. snapt dat het vinden van de juiste oplossing voor uw gladde vloer geen eenvoudige opgave is. Om te helpen bij het maken van een goede keuze, staat Kornuyt tot uw beschikking met gespecialiseerd advies op maat. Wilt u ervaren wat een antislipvloer te bieden heeft? U bent altijd welkom in de showroom (op afspraak), waar u monsters van de vloeren kunt bekijken. Uw ervaring delen met betrokkenen? Dan ontvangt u aansluitend een sample-stuk.

Contact

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een antislipvloer? Neem dan gerust contact op via (0492) 53 45 96 of info@kornuyt.nl

Antislipvloer