Coatingvloer

Coatingvloer: wilt u uw huidige vloer optimaal beschermen? C. Kornuyt BV. kan een coating aanbrengen die ervoor zorgt dat uw vloer stofvrij, olie- en benzinebestendig, eenvoudig te onderhouden en slijtvast is. Er wordt een dunne kunststof toplaag van blanke of gepigmenteerde kunsthars aangebracht waardoor er een zogenaamde coatingvloer ontstaat. De coating kan nagenoeg op elke ondergrond worden aangebracht.

Coatingvloeren kunnen opgeleverd worden in verschillende kleuren. Geeft u de voorkeur aan een blanke coating of liever een mooie kleur in mat of glanzend? C. Kornuyt BV. kan in uw wensen voorzien.

Voorbehandeling

Voorafgaand aan het aanbrengen van de coating, moet de ondergrond worden behandeld. De kwaliteit van de ondergrond bepaalt de hechting van de coating en daarom moet er eerst geslepen, gestraald en / of geschuurd worden.

Verschil tussen coatingvloer en gietvloer

Coatingvloeren en gietvloeren lijken op elkaar. Toch is er een belangrijk verschil tussen beide; coatingvloeren zijn niet dikker dan één millimeter waardoor de structuur van de ondergrond zichtbaar blijft.

Kenmerken van een coatingvloer:

  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Naadloos
  • Leverbaar in blank en verschillende kleuren
  • Geschikt voor onder andere; fabriekshallen, de automotive industrie, showrooms, etc.

Advies op maat

Kornuyt BV. snapt dat het vinden van de juiste oplossing voor uw vloer optimaal te beschermen geen eenvoudige opgave is. Om te helpen bij het maken van een goede keuze, staat C. Kornuyt BV. tot uw beschikking met gespecialiseerd advies op maat. Wilt u ervaren wat een coatingvloer te bieden heeft? U bent altijd welkom in de showroom (op afspraak) , waar u monsters van de vloeren kunt bekijken. Uw ervaring delen met betrokkenen? Dan ontvangt u aansluitend een sample-stuk.

Contact

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een coatingvloer? Neem dan gerust contact op via (0492) 53 45 96 of  stuur een mail met uw opmerking of vraag naar info@kornuyt.nl

Coatingvloer