Troffelvloer

Een troffelvloer is zeer geschikt als vloer die zwaar belastbaar moet kunnen zijn. Dit type vloer is daardoor zeer geschikt voor zware industrie├źn. De minimaal 5 millimeter dikke en naadloze vloer is nagenoeg onverwoestbaar en kan geseald worden, wat zorgt voor vloeistofdichtheid. Deze vloer voldoet aan de eisen die gesteld worden door de HACCP certificering.

Een troffelvloer bestaat uit minimaal drie lagen. Na het reinigen van de ondergrond wordt er een epoxyprimer aangebracht. Als de primer is gedroogd, kan de troffelvloer worden aangebracht. Deze vloer bestaat uit epoxyhars vermengd met kwartszand. Kwartszand, ook wel zilverzand genoemd, is een fijnkorrelig en uiterst zuiver zand met een laag ijzergehalte. Alle lagen worden geseald en afgelakt met een zijdeglans of matte lak. Dit zorgt ervoor dat de vloer er prachtig uitziet en enorm sterk is. De vloer kan in elke gewenste kleur geleverd worden, door het toevoegen van pigmenten.

Oneffen ondervloer?

Heeft uw ondervloer veel grove oneffenheden zoals gaten of bulten? Dan is de troffelvloer een zeer geschikte keuze. Deze heeft geen maximale dikte voor de aan te brengen lagen. Dat is een unieke eigenschap ten opzichte van veel andere vloeren.

Kenmerken van een troffelvloer:

  • Nagenoeg onverwoestbaar
  • Zwaar belastbaar
  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Geschikt voor oneffen ondervloeren
  • Leverbaar in elke kleur
  • Voldoet aan de HACCP certificering

Advies op maat

Kornuyt BV. snapt dat het vinden van de juiste vloer voor uw zware machines geen eenvoudige opgave is. Om te helpen bij het maken van een goede keuze, staat C. Kornuyt BV. tot uw beschikking met gespecialiseerd advies op maat. Wilt u ervaren wat een troffelvloer te bieden heeft? U bent altijd welkom in de showroom (op afspraak), waar u monsters van de vloeren kunt bekijken. Uw ervaring delen met betrokkenen? Dan ontvangt u aansluitend een sample-stuk.

Contact

Heeft u nog vragen of heeft u interesse? Neem dan gerust contact op via (0492) 53 45 96 of info@kornuyt.nl

Troffelvloer