Ucrete vloer

Ucrete vloer: bent u opzoek naar een duurzame en ijzersterke gietvloer die bestand is tegen extreme omstandigheden? Dan is de Ucrete vloer een zeer geschikte keuze. De vloer is vloeistofdicht, bestand tegen chemicaliën, geleidt ongewenste statische elektriciteit en kan worden blootgesteld aan temperaturen van -40°C tot +130°C. Dat deze vloer bestand is tegen zulke extreme temperaturen, is een unieke eigenschap als het wordt vergeleken met andere vloeren.  Als laatste wordt de biologische groei van schimmels en bacteriën niet bevorderd. De vloer blijft hygiënisch vanaf het moment van reinigen tot het heropstarten van uw productieproces. Door al deze eigenschappen wordt de vloer ook wel ‘naadloos keramisch tegelwerk’ genoemd.

Geschiedenis

De Ucrete vloer werd veertig jaar geleden ontwikkeld als hoog chemisch resistente vloer en wordt sindsdien toegepast in de chemische industrie. De afgelopen twintig jaar is het aanleggen van Ucrete vloeren populairder geworden in andere branches. De vloer is geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten. De vloer is leverbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties.

Duurzaam

De investering in een Ucrete vloer betaalt zich terug. Het is een duurzame vloer die door zijn eigenschappen na gemiddeld vijfentwintig jaar intensief gebruik nog niet aan vervanging toe is. Daarnaast is de vloer eenvoudig te onderhouden.

Kornuyt BV. is preffered applicator van BASF (een leverancier van bouwchemische materialen). C. Kornuyt BV. is daarom in staat om, als een van de weinige bedrijven binnen Nederland, diverse Ucrete vloeren aan te brengen. Als preffered applicator bent u verzekerd van duurzame kwaliteit en een eerlijke garantieregeling. Lees hier voor meer informatie over de samenwerking.

Kenmerken van een Ucrete vloer:

  • Vloeistofdicht
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Geleidt ongewenste statische elektriciteit
  • Kan worden blootgesteld aan temperaturen van -40°C tot +130°C
  • Geen bevordering van schimmels en bacteriën
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kan op vochtig of nieuw beton worden aangebracht
  • Leverbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties

Advies op maat

Kornuyt BV. snapt dat het vinden van de juiste vloer voor uw zware machines geen eenvoudige opgave is. Om te helpen bij het maken van een goede keuze, staat C. Kornuyt BV. tot uw beschikking met gespecialiseerd advies op maat. Wilt u ervaren wat een Ucrete vloer te bieden heeft? U bent altijd welkom in de showroom (op afspraak), waar u monsters van de vloeren kunt bekijken. Uw ervaring delen met betrokkenen? Dan ontvangt u aansluitend een sample-stuk.

Contact

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een Ucrete vloer? Neem dan gerust contact op via (0492) 53 45 96 of info@kornuyt.nl

Ucrete vloer