Vloerrenovatie

Vloerrenovatie: vloeren zijn een onmisbaar onderdeel in en rondom elk pand. Echter is niet elke industrievloer of bedrijfsvloer in optimale conditie. Dit heeft gevolgen voor het productieproces. Een verouderde of beschadigde vloer kan het productieproces remmen. Beschadigingen aan een vloer kunnen in een snel tempo verergeren. Daarnaast geeft het pand een visitekaartje af bij bezoekers. Dan wilt u toch ook dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet?!

Heeft u een bestaande industrie- of bedrijfsvloer die verouderd of beschadigd is? Vloerrenovatie is dan de oplossing voor u. C. Kornuyt BV. kan ervoor zorgen dat uw vloer weer in optimale conditie wordt gebracht. Dit doel wordt bereikt door een plaatselijke renovatie uit te voeren.

Een beschadigde of verouderde vloer kan schade aanbrengen op voertuigen en / of machines. Hierdoor levert het vertraging op in het productieproces, een kostbaar gevolg. Ook bestaat er een kans dat de beschadigingen aan de vloer in snel tempo verergeren. Dit brengt vanzelfsprekend kosten met zich mee. Uw beschadigde vloer al in het beginstadium laten repareren is de oplossing. Vloerrenovatie is goedkoper dan het aanleggen van een compleet nieuwe vloer en kan nagenoeg bij elke bestaande vloer worden uitgevoerd.

Oorzaken van vloerbeschadigingen

Een beschadiging kan op elk vloertype voorkomen. Er zijn een aantal oorzaken te noemen die de beschadigingen in de hand hebben gewerkt; vloerovergangen, dilatatievoegen, afbrokkeling, vochtschade, hijsgaten en schade aan balkons.

Heeft uw vloer enkel uiterlijke schade opgelopen? Ook dan kan C. Kornuyt BV. een vloerrenovatie uitvoeren waardoor de originele structuur en kleur hersteld wordt.

Oplossingen op maat

Kornuyt BV. heeft een breed assortiment aan reparatiematerialen om vloerrenovaties uit te voeren. De materialen kunnen opgebouwd zijn uit cementgebonden producten, epoxy of polyurethaan. Deze producten leveren de volgende voordelen op:

  • Zeer korte droogtijd waardoor de onderbreking voor verkeer en/of productie beperkt is
  • Verwerkbaar bij zeer lage temperaturen
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Kan worden blootgesteld aan temperaturen van -40°C tot +130°C
  • Hard of elastisch verwerkbaar
  • Vloeibaar of thixotroop verwerkbaar
  • Kan worden aangebracht met antislip laag
  • Leverbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties

Vloerrenovatie op maat

Kornuyt BV. snapt dat het bepalen of uw vloer serieuze beschadigingen heeft, lastig te bepalen is. Om dit te beoordelen, staat C. Kornuyt BV. tot uw beschikking met gespecialiseerd advies op maat.

Contact

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een vloerrenovatie? Neem dan gerust contact op via (0492) 53 45 96 of info@kornuyt.nl

Vloerrenovatie